کیسه خوردنی آهوپسند، اختراع تازه ژاپنی ها
به گزارش وبلاگ همه خوبا، تاکاشی ناکامورا یکی از اهالی نارا که صاحب کارخانه کاغذسازی در این شهر است، ابتکاری به خرج داد و کیسه هایی از جنس سبوس برنج فراوری کرد که برای آهو هم به آسانی قابل هضم است.

آهوان پارک نارا شهرت جهانی دارند و ژاپن برای آن که از آن ها در برابر پسماند های پلاستیکی حفاظت کند، راهکاری ابتکاری پیدا نموده است که آن هم فراوری کیسه های برنجی قابل خوردن است. حدود 1200 آهوی شهر نارا در نزدیکی شهر اوساکا جاذبه گردشگری مهم این شهر هستند و تحت حفاظت قانون قرار دارند.
گردشگران اجازه دارند که بیسکویت های ترد و بدون قند خاصی را به آهوان بدهند که بسته بندی پلاستیکی ندارند، اما شماری از بازدیدکنندگان این پارک بدون توجه به هشدارها، خوراکی های دیگری هم می آورند و در انتها محوطه پارک پر از کیسه های پلاستیکی می گردد و آهو ها آن ها را می خورند.
پارسال لاشه آهویی را در این پارک پیدا کردند که در معده اش چهار کیلوگرم پسماند پلاستیکی وجود داشت.
تاکاشی ناکامورا یکی از اهالی نارا که صاحب کارخانه کاغذسازی در این شهر است، ابتکاری به خرج داد و کیسه هایی از جنس سبوس برنج فراوری کرد که برای آهو هم به آسانی قابل هضم است.
او در مصاحبه ای گفت بعد از آن که شنید آهویی بر اثر خوردن پلاستیک مرده است، به همراه دو نفر دیگر از اهالی، این کیسه های آهوپسند را ابداع کردند. به گفت ناکامورا این کیسه ها از جنس کارتن های بازیافتی شیر و سبوس برنج اند که جزو مواد بیسکویت های ترد مورد علاقه آهو نیز هستند.
تا به امروز حدود 3500 کیسه را به شش شرکت محلی و از جمله دفتر گردشگری شهر، یکی از بانک های محلی و یک داروخانه فروخته اند.
اگر این طرح موفقیت آمیز باشد، بازار گسترده تری پیدا می نماید. آهوان نارا تنها جانورانی نیستند که با مشکل پسماند های پلاستیکی روبرو هستند. در سال 2018 دام پزشکان از معده گاو نر رها شده ای که در خیابان های شهر پونا در هندوستان زندگی می کرد، حدود 85 کیلو پلاستیک بیرون آوردند.
منبع: ایندیپندنت
منبع: فرادید