طرز تهیه دسر کدو حلوایی
به گزارش وبلاگ همه خوبا، در فصل پاییز کدو حلوایی در بازار فراوان است. به همین دلیل خوراکی های زیادی در پاییز با کدو حلوایی تهیه می شود. یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی که می توانید در این فصل آماده کنید دسر کدو حلوایی است که طعم و بافت فوق العاده ای دارد.
به گزارش وبلاگ همه خوبا به نقل ازدیجی کالا
مواد لازم برای دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی: 400 گرم
عسل یا شکر: به میزان لازم
شیر: 400 میلی لیتر
خامه صبحانه: 200 گرم
پودر ژلاتین: 30 گرم (4 قاشق غذاخوری)
گلاب: یک سوم لیوان
زعفران: به میزان دلخواه
پودر هل: 1 قاشق چای خوری
پودر وانیل: نصف قاشق چای خوری
دارچین: 1 قاشق مرباخوری
خلال پسته و خلال بادام برای تزیین
1در ابتدا کدوها ار با نصف لیوان آب و کمی شکر بپزید.
2ژلاتین را درون یک ظرف با 20 قاشق غذاخوری آب خنک مخلوط کنید.
3.
آب و ژلاتین را آنقدر هم بزنید تا مانند تصویر پفکی شود.
4.
یک کتری آب روی گاز قرار دهید و وقتی جوش آمد شعله آن را کم کنید. ظرف ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین به روش بن ماری آب شود.
5.
کدو حلوایی پخته شده را از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا پوره شود.
6.
شیر، خامه، زعفران، دارچین، پودر هل، پودر وانیل، گلاب و به میزان لازم عسل یا شکر را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
7.
در این مرحله ژلاتین آب شده را اضافه کنید و باز هم همه مواد را با هم مخلوط کنید.
8.
ظرفی که برای دسر در نظر گرفته اید را کمی چرب و سپس دسر را به آن منتقل کنید. دسر را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید برای 3 الی 4 ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.
بعد از 3 الی 4 ساعت می توانید دسر را از یخچال خارج و دور آن را به آرامی از ظرف جدا کنید. سپس ظرف را چند دقیقه در آب داغ قرار دهید تا قسمت زیری دسر هم از ظرف جدا شود. حالا می توانید قالب را در ظرف سرو برگردانید.
روی دسر را با دارچین، خلال پسته و بادام، انار و شکلات رنده شده تزیین کنید.
منبع: جام جم آنلاین