طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ

به گزارش وبلاگ همه خوبا، اسپاگتی غذایی لذیذ و محبوب است که به سرعت نیز حاضر می گردد. این غذا به طور معمول با گوشت قرمز چرخ شده آماده می گردد، اما می توان آن را با مرغ نیز طبخ کرد. اسپاگتی با مرغ و قارچ یکی از خوشمزه ترین انواع اسپاگتی در جهان است.

طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ

وبلاگ همه خوبا | سرویس آشپزی - روش های متفاوتی برای طبخ ماکارونی وجود دارد که با استفاده از آنها می توان طعم های مختلفی را از این غذای ساده و خوشمزه خلق کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ را معرفی کنیم. این نوع از اسپاگتی علاوه بر آنکه بسیار سریع آماده می شود، طعم لذیذ و بوی مطبوعی نیز دارد.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ

مواد مورد احتیاج برای طبخ این نوع اسپاگتی برای چهار نفر عبارتند از:

مواد لازم
ماکارونی500 گرم
سینه مرغ300 گرم
قارچ150 گرم
سیر2 حبه گوچک یا 1 حبه عظیم
پیاز 1 عدد متوسط
خامه صبحانه200 گرم
کره50 گرم
پنیر پیتزا 1 لیوان
جعفری3 الی 4 شاخه
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

چند نکته:

  • می توانید از انواع ماکارونی های رشته ای یا شکلی بهره ببرید، اما برای اسپاگتی با مرغ ترجیحا ماکارونی رشته ای بکار ببرید.
  • پوست مرغ را بطور کامل جدا کنید، زیرا پوست مرغ باعث بوی نامطبوع در غذا خواهد شد.
  • گوشت مرغ را خرد کنید. در صورت استفاده از ماکارونی رشته ای، گوشت را به صورت خلال های نازک برش بزنید، اما اگر از ماکارونی شکلی استفاده می کنید، گوشت مرغ را به قطعات حدود دو سانتیمتری خرد کنید.

طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ

  1. پیاز را نگینی خرد کنید و در یک ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید. زمانیکه پیازها کمی طلایی شد، کافی است. در ادامه دو حبه سیر را پس از رنده کردن به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  2. گوشت مرغ را به مواد اضافه کنید و تا زمانی که رنگ مرغ ها سفید شوند، به تفت دادن ادامه دهید.
  3. اکنون مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و نصف لیوان آب روی آن بریزید. درب ماهیتابه را بگذارید و صبر کنید تا تقریبا تمام آب مواد تبخیر شود، معمولا 10 الی 15 دقیقه کفایت می نماید.
  4. حال قارچ های خرد شده را به مرغ اضافه کنید. برای آنکه قارچ ها نیز بپزد، در حدود چند قاشق آب به مواد بیفزایید و مجددا درب ماهیتابه را بگذارید. اجازه دهید تمام آب غذا تبخیر شود.
  5. مقداری آب، روغن، نمک و زردچوبه را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش آید. در ادامه ماکارونی ها را به آب جوش اضافه کنید. روی بسته های ماکارونی مدت زمان لازم برای طبخ قید شده است، معمولا این زمان حدود یک 10 الی 15 دقیقه خواهد بود.
  6. پس از آنکه ماکارونی پخته شد، آن را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. یک دانه از ماکارونی ها را بچشید؛ در صورتیکه شور بود مجددا با آب سرد بشویید. ماکارونی ها را در آبکش بگذارید بماند تا آب اضافی آن خارج شود.
  7. حال باید سس اسپاگتی با مرغ را آماده کنید. برای این منظور کره را در یک قابلمه بگذارید و سپس خامه را به آن بیفزایید.
  8. جعغری ها را خرد و به سس اضافه کنید.
  9. کره که آب شد، پنیر پیتزا را به سس اضافه کنید. هنگامی که پنیر آب شد، سس را از روی شعله بردارید.
  10. اسپاگتی ها را در ظرفی بریزید و سس را به آن اضافه کنید. سپس کمی بهم بزنید تا بایکدیگر مخلوط شوند.
  11. اکنون مخلوط مرغ و قارچ را نیز اضافه کنید و کمی بهم بزنید. اسپاگتی با مرغ و قارچ شما آماده است.

چند نکته:

  • اسپاگتی با مرغ و قارچ باید با ماکارونی رشته ای طبخ شود، اما همین روش طبخ را می توانید برای ماکارونی شکلی نیز بهره ببرید و از پاستای مرغ و قارچ لذت ببرید.
  • اگر از ماکارونی شکلی استفاده می کنید، می توانید دو مدل آن را با یکدیگر مخلوط نمایید تا ظاهر غذا زیباتر شود. در صورت استفاده از دو مدل پاستا، توجه کنید که مدت طبخ درج شده روی بسته بندی آنها مشابه باشد، در غیراینصورت باید هر مدل را جداگانه بپزید و پس از آبکش کردن مخلوط کنید.
  • در صورت استفاده از اسپاگتی (ماکارونی رشته ای) هنگام مخلوط کردن با سس نباید زیاد آن را بهم بزنید، زیرا باعث شکسته شدن اسپاگتی ها می شود.
  • زمانی که کره و خامه را روی اجاق گاز قرار می دهید، باید شعله خیلی کم باشد تا خامه نجوشد. این نکته برای طبخ سس بسیار حائز اهمیت است.
  • بسته به سلیقه خودتان می توانید مقدار خامه و پنیر سس را اضافه کنید تا حجم بیشتری از سس داشته باشید.
  • اسپاگتی با مرغ و قارچ را پس از طبخ سریع سرو کنید، زیرا در طبخ آن از پنیر پیتزا استفاده می شود و اگر سرد شود طعم اصلی خود را از دست می دهد.

ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه بچه ها است که معمولا از خوردن آن سیر نمی شوند. همانطور که ذکر شد این غذا روش های طبخ بسیار متفاوتی دارد که شما می توانید با استفاده از آنها، غذاهای متنوعی از لحاظ خواص و طعم را برای بچه ها خود طبخ کنید و انواع مواد غذایی مغذی را به بدن آنها برسانید.

همه از مضرات استفاده زیاد از گوشت قرمز اطلاع داریم، اما متاسفانه سرانه استفاده از گوشت قرمز نسبت به گوشت سفید در کشور ما بسیار بالا است. بنابراین برای حفظ سلامتی باید از غذاهایی استفاده کنیم که گوشت سفید یا حبوبات بیشتری دارند. از اینرو دفعه بعد که تصمیم داشتید ماکارونی درست کنید، می توانید با طبخ اسپاگتی با مرغ و قارچ، گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز نموده و از یک وعده غذای مقوی و خوشمزه لذت ببرید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی با مرغ و قارچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید